Ben je toe aan Grip op Vitaliteit?

Voeding, beweging, goede nachtrust en mindset zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Door de hectiek van de dag vergeten we allemaal wel eens goed voor onszelf te zorgen en kan je vitale balans worden verstoord. Met onze begeleiding ontdek je welke winst je nog wilt behalen in je levensstijl en hoe je je eigen balans kunt herstellen.

Wat gaan we doen?
Ons programma Grip op Vitaliteit zorgt ervoor dat je inzicht krijgt welke keuzes je kunt maken om je vitaler te voelen, zonder dat je meteen al je dagelijkse gewoontes over boord hoeft te gooien. We laten je zien hoe je met kleine laagdrempelige aanpassingen in je dagelijkse routines, grote resultaten kan boeken. Stap voor stap bereik je je doel om je vitaler te voelen. Een win-win voor je werk- én privéleven.

Meedoen aan Grip op Vitaliteit zorgt voor inzicht en bewustwording. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om in actie te komen. Je brengt op een overzichtelijke manier je huidige levensstijl in kaart en gaat nadenken over waar er voor jou nog winst te behalen valt. Je stelt doelen op het gebied van Voeding, Beweging, Nachtrust en Mindset. Deze neem je op in je persoonlijk actieplan die je met onze begeleiding maakt.

Voor werkgevers
Met ons groepsprogramma Grip op Vitaliteit stimuleren wij vitaliteit en ondersteunen wij werkgevers die hun medewerkers meer willen bieden op dit gebied. Wij bieden een interactief, energiek en dag vullend groepsprogramma aan met veel afwisseling tussen beweging, ontspanning en theorie. We gebruiken verschillende (creatieve) werkvormen en oefeningen. We zorgen voor een sportieve, informatieve maar vooral ook voor een leuke teamdag inclusief een uitgebreide en gezonde lunch. Dit kan op onze locatie verzorgd worden of in overleg op bedrijfslocatie.
Voor particulieren
Ook voor particulieren is het mogelijk om deel te nemen aan Grip op Vitaliteit. Het is een individueel programma van 6 weken met 1 op 1 begeleiding van ons beiden. We starten jouw maatwerktraject met een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw traject gaan vormgeven.

Wie zijn wij?
Julian van Merkensteijn van YOUR BODY PROGRESS is personal trainer én voedingsadviseur. Hij heeft een eigen personal training studio in Hendrik-Ido-Ambacht. Debby Oppenoorth- Lux is een NOLOC gecertificeerd Loopbaancoach en heeft 14 jaar ervaring als coach en trainer en is zelfstandig onder de naam LUX COACHING.

Ook wij kregen er mee te maken, thuis op de bank met een burn-out. Juist daarom snappen we als geen ander hoe belangrijk het is je vitaal te voelen. Door een juiste balans staan we allebei nóg sterker in het leven. De cirkel was rond en we besloten onze kennis en ervaringen te delen. Grip op vitaliteit was geboren!

Onze kennis en vaardigheden zijn goed op elkaar afgestemd en onze persoonlijke ervaringen zorgen voor een sterke basis. We zijn een enthousiast team, erg bevlogen en trainen met veel persoonlijke aandacht.

Ben jij toe aan Grip op Vitaliteit?
Wij gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur een email naar
debby@lux-coaching.nl of bel 06-19550089.


Bron: www.weekbladdebrug.nl